Indien u de keuze heeft gemaakt om uw tuin te gaan verbouwen, wilt u uiteraard dat dit volledig naar uw wensen gebeurt.

U laat immers niet voor niets uw tuin onder handen nemen.

TKD heeft ruime ervaring in het aanleggen van complete tuinen inclusief het aanleggen van de verlichting en bouwen van overkappingen en schuurtjes.

Het goed uitziende tuin is hierin het belangrijkst maar ook de verlichting is in de donkere periodes van het jaar of op een zwoele zomerse avond niet weg te denken uit uw tuin. Hiervoor gebruikt TDK de verlichting van Lightpro die zij ook volledig kunnen installeren en indien gewenst direct meenemen in de schetsen die door een derde partij worden gemaakt. In een geheel vrijblijvend gesprek zal TKD uw wensen doornemen en de mogelijkheden in kaart brengen.

Wanneer alles duidelijk is voor ons zal TKD met een derde partij starten met een professionele schets waardoor de tuin direct tot leven komt op papier. Uiteraard wordt er bij het ontwerp rekening met uw budget.

Indien TKD het ontwerp aan u voorlegt is alles nog mogelijk dus indien nodig, zijn er aanpassingen op de ontwerpen en schetsen toe te passen. TKD wil namelijk dat u na de verandering iedere dag met veel plezier uw prachtige nieuwe tuin in kan kijken!

Ook kunt u met uw eigen tuinontwerp terecht bij TKD en voeren zij dit met de grootste zorg voor u uit.

TKD staat u graag tot uw dienst! U kunt TKD bereiken op telefoonnummer 0650595654 of stuur een mail naar info@ltomknoldienstverlening.nl en zij kijken graag met u samen wat zij voor u kunnen betekenen.

Op Facebook heeft TKD ook meerdere (afgeronde) projecten staan. Neem hier gerust eens een kijkje.

 
Tom Knol Tuinaanleg en Bestrating